Ελλάδα

Μιλουτίνοφ: «Μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς νωρίτερα»

Τι δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τη νίκη της Σερβίας επί της Ελλάδας.

Ανακουφισμένος για τη νίκη, αν και όπως είπε θα μπορούσε να είχε έρθει και χωρίς την παράταση, δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το 100-94 της Σερβίας επι της Ελλάδας.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Πιστεύω πως μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως δεν απογοητευτήκαμε που πήγαμε στην παράταση, κάναμε το παιχνίδι μας, δώσαμε την μπάλα στον Γιόκιτς και μας βοήθησε να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, μας έδωσαν τρομερή ώθηση», ανέφερε ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ.

Για την αντιμετώπιση των Αντετοκούνμπο είπε: «Δεν είναι εύκολο να τους μαρκάρεις, έχουν φοβερή αθλητικότητα και παίζουν με υψηλή ένταση για 40 λεπτά. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε, μπορούμε να το χαρούμε απόψε, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ γιατί ο αγώνας με την Τουρκία είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να κερδίσουμε».

Αναφορικά με τον τραυματισμό ου Μίτσιτς είπε: «Θα μάθουμε από τις εξετάσεις. Είναι δύσκολο, αλλά ευτυχώς ο Γιάραμαζ έπαιξε πολύ καλά και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x