Ελλάδα

«Πρόταση της Βίρτους στον Μιλουτίνοφ, αλλά ο παίκτης περιμένει τον Ολυμπιακό»

Μία καλή πρόταση από τη Βίρτους Μπολόνια φέρεται να έχει στα χέρια του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ωστόσο εκείνος περιμένει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο κύκλος του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στο τέλος του.

Με το τέλος της φετινής σεζόν, ολοκληρώθηκε και το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ με την «ομάδα του στρατού», στην οποία μετακόμισε το 2020.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο 28χρονος θα επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, αφού ακόμη οι ρωσικές ομάδες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η ομάδα που φέρεται να πιέζει για να υπογράψει τον Μιλουτίνοφ, αυτή την στιγμή είναι η Βίρτους. Εδώ και αρκετό καιρό, είναι γνωστό το ενδιαφέρον της ομάδας από την Μπολόνια για τον Σέρβο και σύμφωνα με το «Sportando» του έκανε μία πολύ καλή πρόταση.

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζεται ο «Μιλού» τη δεδομένη στιγμή περιμένει τον Ολυμπιακό, έχοντας εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους», στους οποίους αγωνιζόταν μία πενταετία (2015-20). Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο 28χρονος ψηλός θα πάρει την τελική απόφασή του μετά την ολοκλήρωση των τελικών της Basket League.

Φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Μιλουτίνοφ μέτρησε 40 ματς στη VTB League, έχοντας κατά μέσο όρο 14,7 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ. Η «ομάδα του στρατού» απέτυχε για δεύτερη σερί χρονιά να κατακτήσει τη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας φέτος την τρίτη θέση, αφού νίκησε στους μικρούς τελικούς τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x