Ελλάδα

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Τα πάντα ξεκινούν από τα αποδυτήρια - Είναι η χημεία μας και το πώς αντιδρούμε στην πίεση»

Στα πνευματικά «ατού» που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό ΑΚΤOR, στάθηκε ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το «τριφύλλι».

Το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας που έκανε τον Παναθηναϊκό ΑΚΤOR μετά από Πρωταθλητή Ευρώπης και Πρωταθλητή Ελλάδος -και μάλιστα με επική ανατροπή επί του Ολυμπιακού- αποκάλυψε ο Ντίνος Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στον Γιώργο Πετρίδη ύστερα από την επικράτηση επί των Πειραιωτών και το 3-2 στη σειρά των τελικών, εξήγησε πως τα πάντα ξεκινούν από τα αποδυτήρια, κάνοντας ειδική μνεία στη χημεία της ομάδας του, καθώς και στο πώς αυτή αντιδρά στην πίεση.

Εξήρε το γκρουπ και το σταφ αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, τόνισε ότι στο «τριφύλλι» δεν αγχώθηκαν στο εις βάρους τους 2-0 καθώς ήξεραν (όπως και οι «ερυθρόλευκοι», όπως σημείωσε) ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ σχολίασε και τη χημεία που έχει με τον Χουάντσο.

Αναλυτικά, ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη για:

-το παιχνίδι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Με τις ομαδικές επιτυχίες έρχονται και οι προσωπικές. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμουν σε αυτό το γκρουπ, με αυτό το σταφ. Τα δώσαμε όλα, κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Πολλοί με ρωτάνε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας. Από τα αποδυτήρια ξεκινούν αυτά τα πράγματα, η χημεία μας και το πώς αντιδρούμε στην πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενος
».

-το εάν αγχώθηκαν οι παίκτες στο εις βάρος τους 2-0 στη σειρά: «Μπορεί να το βλέπετε εσείς οι δημοσιογράφοι έτσι, αλλά η σεζόν δεν είχε τελειώσει και το ήξερε και ο Ολυμπιακός. Στο 2-0 ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια».

-το ποιο είναι το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Ο κόσμος είναι φοβερός. Αυτό με τους 200 χιλιάδες που ήταν στην αναμονή για εισιτήριο… Ήταν ο 6ος μας παίκτης φέτος, μας βοήθησαν πολύ και εμείς επίσης, ήταν πράγματα αλληλένδετα. Ομάδα και κόσμος είναι ''ένα'', να συνεχίσουμε έτσι για χρόνια».

-τον Χουάντσο (που ήταν δίπλα του εκείνη τη στιγμή): «Το έχω ξαναπεί ότι μαζί μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Ξέρει να με καλύπτει και ξέρω να τον καλύπτω».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x