Ελλάδα

Μήτρου-Λονγκ: «Στην πρώτη γραμμή ο Ντόρσεϊ, αλλά έτοιμος κι εγώ να παίξω στην Εθνική»

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δήλωσε βέβαιος πως σύντομα θα έχει στα χέρια του ελληνική υπηκοότητα και δεσμεύτηκε πως θα είναι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας.

Αντίστροφα μετρά ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ για να πάρει στα χέρια του τα χαρτιά που θα του επιτρέπουν να παίξει στην Εθνική ομάδα. Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο μιλώντας στην ΕΡΤ παρουσιάστηκε ανυπόμονος.

«Είναι κάτι για το οποίο πιέζουμε εδώ και πολύ καιρό. Ξέρεις, είχα κάποιες συναντήσεις γι αυτό τον λόγο όσο είμαι στην Ελλάδα και προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα γραφειοκρατικά. Έχω μόνο αγάπη και σεβασμό για τις ρίζες μου. Γι αυτό ήθελα να πάω στην Ακρόπολη, έστω κι αν είχα ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, για να καταθέσω τον σεβασμό μου και να δω λίγη από την κληρονομιά», τόνισε ο 28χρονος άσος που έχει καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας του) από τη Σπάρτη.

Όσο για την Εθνική Ελλάδας; «Έχει σπουδαία οργάνωση, που την τρέχει ένας σπουδαίος προπονητής. Αγαπώ τον τρόπο που παίζουν μαζί, αγαπώ τον τρόπο ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) ηγείται και προσφέρει τη δύναμή του σε όλη την ομάδα. Είναι ωραίο να ακολουθείς τα ηγετικά χαρακτηριστικά του».

Παράλληλα μίλησε για τους αγαπημένους του παίκτες. «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Νικ Καλάθης, την ισορροπία και τον ρυθμό του. Μου αρέσει ο τρόπος που τοποθετείται ο Κώστας Σλούκας μετά τα σκριν πάνω στην μπάλα, του αρέσει να παίρνει τα σουτ μέσης απόστασης. Δεν φοβάται τα μεγάλα σουτ. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι τρομερός σουτέρ», επισήμανε.

Τέλος, για το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να συνυπάρξει στην Εθνική ομάδα μαζί με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (θεωρούνται νατουραλιζέ, αφού απέκτησαν την υπηκοότητα μετά τα 16 τους χρόνια), ανέφερε: «Δεν θα είναι μια μάχη. Όπως είπα, στην κορυφή της οργάνωσης (της Εθνικής) ξέρουν καλά τι να κάνουν. Όταν έρθει η ώρα να παίξει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, θα είναι αυτός στην πρώτη γραμμή. Αν με χρειαστούν, θα είμαι κι εγώ έτοιμος να παίξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x