Ελλάδα

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: «Μίλησα με τον Ιτούδη - Όταν πάρω το ελληνικό διαβατήριο θα το τραβήξω φωτογραφία»

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι στην Αθήνα με το Μιλάνο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αποκαλύπτοντας πως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ιτούδη και αναφέρθηκε σχετικά με το θέμα του διαβατηρίου.

Στο ''Basketnews’’ παραχώρησε συνέντευξη ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ σχετικά με το δύσκολο έργο της έκδοσης του ελληνικού διαβατηρίου του, την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη στο Βερολίνο και το... κάλεσμα του Έλληνα τεχνικού. Τη δεδομένη στιγμή με την Ολίμπια Μιλάνο αγωνίζεται στο τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος''. Μπορεί να γεννήθηκε στον Καναδά - αν και η μητέρα του έχει καταγωγή από την Σπάρτη - αλλά έχει μιλήσει πάμπολλες φορές για την Ελλάδα.

«Νιώθω τέλεια που είμαι στην Ελλάδα. Είχα χρόνο να πάω στην Ακρόπολη. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Είναι όλα όσα μου είχε πει η μαμά μου.

Όταν έρθει η ώρα που θα πάρω το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια μου θα είμαι ενθουσιασμένος, μην σας πω και εκστασιασμένος. Την ημέρα που θα γίνει επίσημο θα το βάλω κάπου σε ένα τραπέζι και θα το βγάλω φωτογραφία. Έτσι θα μάθετε όλοι πως είναι επίσημο.

Το ζήτημα με το διαβατήριο πάει καλά. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε όσο αφορά τα χαρτιά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το θέμα. Ακούω πως υπάρχει πιθανότητα να το έχω πριν από το τέλος της σεζόν. Και σε αυτό ελπίζω», ήταν τα λόγια του Μήτρου-Λονγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x