Ελλάδα

Μόνο πρόβλημα η Μάλτση

Η Εθνική μπάσκετ γυναικών μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλγαρία το ερχόμενο Σάββατο στη Χαλκίδα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.

Η Εβίνα Μάλτση εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στο δεξί της πόδι και συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να προλάβει το ματς με τις γειτόνισσες.

Οι Όλγα Χατζηνικολάου και Στέλλα Καλτσίδου ακολούθησαν την Τρίτη συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ η Αφροδίτη Κοσμά προτιμήθηκε να μείνει εκτός, αφού ένιωσε κουρασμένη, λόγω της ίωσης που την ταλαιπωρεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, θ’ ανακοινώσει την Τετάρτη και, μετά την προπόνηση της ημέρας, την αποστολή που θα ταξιδέψει την Πέμπτη για την ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x