Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Χαλκίδας εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Τζαμάριο Μουν ετοιμάζεται για την δεύτερη συμμετοχή του με τα «ερυθρόλευκα». Ο Αμερικανός φόργουορντ, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ηλυσιακό, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι, αλλά και για το πώς νιώθει λόγω του ότι δεν έχει, ακόμα, δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.
«Διασκέδασα πολύ στο ντεμπούτο μου και θέλω να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο την ομάδα μου στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας. Δεν μου είναι εύκολο να κάθομαι μεσοβδόμαδα και να βλέπω τους συμπαίκτες μου να παλεύουν στην Ευρωλίγκα, θέλω να μπω στο παρκέ και να τους βοηθήσω. Αλλά θα χρειαστεί να κάνω δύο αγωνιστικές υπομονή», τόνισε αρχικά ο Μουν και μιλώντας πιο συγκεκριμένα για την αναμέτρηση, συμπλήρωσε:
«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας και αυτό σκεφτόμαστε μόνο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ και να φτάσουμε στη νίκη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






