Ελλάδα

Μουν: «Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό»

Στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο Τζαμάριο Μούν ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» και μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ότι θα δίνει πάντα το καλύτερο για την ομάδα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Ηλυσιακού (83-73) μέσα στο ΣΕΦ για την Α1 μπάσκετ ανδρών, ωστόσο το θετικό στην αναμέτρηση για τους Πειραιώτες ήταν ο Τζαμάριο Μούν.

Στο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» είχε 15 πόντους και μετά την λήξη της αναμέτρησης δήλωσε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

«Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ελλάδα και ο πρώτος μου αγώνας μετά το NBDL. Έκανα ότι ακριβώς μου ζήτησε ο κόουτς μέσα στο γήπεδο», τόνισε μετά την πρώτη του εμφάνιση ο Τζαμάριο Μουν.

«Να προσφέρω ενέργεια στην ομάδα, να βάλω κάποια ελεύθερα σουτ και να κόβω στη ρακέτα για να βάζω κάποιους εύκολους πόντους», ολοκλήρωσε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x