Ελλάδα

Μούρτος: «Η εικόνα με τον Προμηθέα δεν αρμόζει στον Άρη»

Ως μία κακή παρένθεση για τον Άρη χαρακτήρισε την βαριά ήττα από τον Προμηθέα ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος πρόσθεσε πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι ενόψει της συνέχειας.

Στην κακή αγωνιστική εικόνα η οποία δεν αρμόζει στην δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις στάθηκε με δηλώσεις του ο Σπύρος Μούρτος, μιλώντας για την βαριά ήττα του Άρη από τον Προμηθέα.

Ο Έλληνας φόργουορντ χαρακτήρισε ως μία άσχημη συγκυρία την ήττα των «κιτρινόμαυρων» προσθέτοντας πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr:

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υποτιμούμε την Οστάνδη, γιατί έχει κερδίσει εκτός έδρας την Telekom Baskets Bonn κι εντός τη Stelmet Zielona Gora. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Εμείς είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά από ένα παιχνίδι που παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα, να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε τη βελγική ομάδα.

Ήταν μια εικόνα που δεν αρμόζει στην ομάδα και δεν αρμόζει στη δουλειά που κάνουμε όλοι μας, παίκτες και προπονητές. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη συγκυρία, όπως και το περιστατικό που συνέβη με τον Brent. Ήταν μια κακή συγκυρία πραγμάτων, στην οποία εμείς θα μείνουμε ενωμένοι και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Αν και δεν άξιζε αυτή η κακή εμφάνιση στον κόσμο, που αγαπά τόσο πολύ την ομάδα, τους καλούμε να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και δεν θα έχουμε τέτοια εικόνα από δω και πέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x