Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Αφιερώνω τον τίτλο στον Γουίλιαμς-Γκος»

Στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, για τη γέννηση της κόρης του, αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την κατάκτηση του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (75-51) στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αφιέρωσε τον τίτλο στον απόντα Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθώ στην ομάδα μου να έχει μία ανάλογη σε απόδοση, σε συγκομιδή και σε ενότητα σεζόν όπως την περσινή. Θα αφιερώσω τον τίτλο στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και στη γυναίκα του, να είναι καλότυχο το κοριτσάκι τους και ευτυχισμένο.

Είχαμε αξιόλογο πρώτο ημίχρονο αμυντικά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ασίστ, έβαλε τρία καλάθια και με βάση αυτό, επιβληθήκαμε σχετικά εύκολα. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάτι να χάσει. Η νίκη μας ήταν εμφατική, συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό υλικό, πολύ καλό προπονητή και θα παίξει καλύτερα στο μέλλον
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x