Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε πρώτος σε αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό.
«Ευχαριστώ πολύ τους προέδρους και τον Ολυμπιακό, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αν δεν είσαι ανταγωνιστικός και φιλόδοξος σε αυτό το σπορ, δεν έχεις λόγο να υπάρχεις. Όποιος δεν έχει κίνητρο, το ίδιο μπάσκετ τον πετά έξω. Η πρωτιά αυτή συνοδεύεται από άλλες σημαντικές πρωτιές. Δεν είμαι αριθμολάγνος και θα προτιμήσω να κάνω μια αποτίμηση όταν τελειώσει όλο αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο», ανέφερε στην ΕΡΤ.
Για το ντεμπούτο του Μόντε Μόρις είπε: «Ο Μόρις για πρώτη φορά που έπαιξε ήταν πολύ καλός. Θα μας βοηθήσει, είναι ένας παίκτης που χρειαζόμασταν με τα χαρακτηριστικά που θέλαμε. Προσπαθεί να βάλει τους παίκτες του στο παιχνίδι, είναι κάτι που είχαμε ανάγκη».
Για την εμφάνιση της ομάδας του είπε: «Συχνά όταν παίζουμε στο ΣΕΦ νομίζουμε πως θα κερδίσουμε περπατώντας. Συμβαίνει να κερδίζουμε με τρόπο που εμάς δεν μας αρέσει. Είναι όμως τέτοια η πίεση της Ευρωλίγκας, η Φενέρ έχασε χθες 25 πόντους. Οι παίκτες μας δεν σπαταλούν πολλή ενέργεια και πρέπει να βρούμε 2-3 με διάθεση, όπως σήμερα ο Τάιλερ».
Σχετικά με το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια είπε: «Εστιάζουμε στο ματς με την Μπολόνια, θα θέλαμε να κάνουμε καλά Χριστούγεννα κερδίζοντας εκεί. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει χάσει μόνο ένα ματς εκεί. Είναι καλύτερη φέτος, πιο αθλητική».
Για το αν ο Τάισον Γουόρντ θα γυρίσει κοντά στις 10 Ιανουαρίου τόνισε: «Ίσως να είναι λίγο νωρίτερα διαθέσιμος ο Γουόρντ. Έχει γρήγορη αποκατάσταση συνήθως και επιστρέφει πιο γρήγορα. Έκανε μια μαγνητική προ ημερών και θα κάνει ακόμη μία».
Τέλος, για τον Μουστάφα Φαλ ανέφερε: «Πάει πολύ καλά η αποκατάστασή του. Τον είδα να κάνει σπριντ. Νομίζω πως θα γυρίσει μέσα στη χρονιά, αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






