Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από κάποια παιδιά, παίξαμε σοβαρά για τρία δεκάλεπτα»

Το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πατρών.

Στην παρουσία κάποιων παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και του κόσμου στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 93-63 στην Πάτρα.

«Για την ομάδα μας είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί είναι μπασκετικό, γιατί υπάρχει μεγάλη παράδοση πίσω για την ομάδα του Απόλλωνα, στην οποία εύχομαι να ξαναβρεί τον δρόμο της. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει αυτό, γιατί έχει την υποστήριξη από τόσο κόσμο», δήλωσε αρχικά ο 58χρονος τεχνικός.

«Ευχαριστώ στους δικούς μας φιλάθλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν σε ένα ματς που η νίκη ήταν προδιαγεγραμμένη πριν αρχίσει ο αγώνας. Κάποια παιδιά έπαιξαν πολύ σοβαρά σήμερα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Πέμπτης, το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Εύχομαι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο υγιείς, για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το πώς προετοιμάζει την ομάδα του σε τέτοιους αγώνες, στους οποίους το αποτέλεσμα είναι λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένο, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε στα παιχνίδια του ΣΕΦ, όπου οι παίκτες το βλέπουν σαν αγγαρεία. Έχουν χάσει το κίνητρό τους. Αλλά τους τονίζουμε συνέχεια πως στον Ολυμπιακό το κίνητρο πρέπει να είναι πάντα πολύ υψηλό, όπου και να παίζουμε γιατί υπάρχει κόσμος που έρχεται να δει και να υποστηρίξει την ομάδα. Εκτός έδρας είναι πιο καλά τα πράγματα, γιατί όπως είδατε ήρθε αρκετός κόσμος να μας δει και οι παίκτες νιώθουν μια υποχρέωση να ανταποδώσουν αυτή την υποστήριξη. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο, για τρία δεκάλεπτα παίξαμε σοβαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x