Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Ελπίζουμε να υπάρξει ισονομία και να κερδίσει ο καλύτερος στο πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού αλλά και την επιστροφή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με την ελπίδα ότι το νέο πρωτάθλημα θα έχει ισονομία και θα το κερδίσει η καλύτερη ομάδα, σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League.

Ο Έλληνας κόουτς των Πειραιωτών αναφέρθηκε στα σύγχρονα χαρακτηριστικά του μπάσκετ και τόνισε ότι θέλει να βλέπει τους παίκτες του να παίζουν σαν ένα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που οι παίκτες μαθαίνουν ακόμα πώς να παίζουν μέσα από τα φιλικά και προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Η εικόνα που βγάζεις στο γήπεδο εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το ρόστερ που έχεις. Εγώ θέλω να υπάρχει πάθος και μια συλλογική ευθύνη για το πώς παίζουμε. Πλέον το μπάσκετ έχει γίνει απόλυτα ομαδικό άθλημα. Αν πας σε ατομικό παιχνίδι, συνήθως αποτυγχάνεις.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που επιστρέφουμε στην Stoiximan Basket League. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία και ο καλύτερος θα κερδίσει. Επίσης θέλουμε να τα πάμε καλά και στην Ευρωλίγκα, ένα πρωτάθλημα που κατά την άποψή μου είναι το πιο ανταγωνιστικό στον πλανήτη. Το γεγονός ότι μπαίνουν στα playoffs μόνο οκτώ ομάδες από τις 18, μπορεί εύκολα να βαφτίσει μια καλή πορεία αποτυχημένη. Χρειαζόμαστε ετοιμότητα και λίγη τύχη.


Οι εμφανίσεις είναι πολύ ωραίες και οι τρεις. Η αλήθεια είναι πως έχω μία προτίμηση στην κλασική ερυθρόλευκη αφού με αυτή έχει συνδυαστεί ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια. Μου αρέσει όμως και η λευκή, αλλά κι η τρίτη που έχει τη μαύρη ρίγα. Μου θυμίζει την παλιά ομάδα με Γιατζόγλου και Καστρινάκη που έπαιζαν με μία παρόμοια και τη θυμάμαι καλά από τότε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x