Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Ευτυχία για έναν προπονητή να έχει τέτοιο ρόστερ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το ρόστερ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ικανοποιημένος κυρίως με το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, στην πρεμιέρα της φετινής Stoiximan Basket League.

«Δεν μπήκαμε με διάθεση να πιέσουμε στην άμυνα και στην επίθεση. Η ΑΕΚ έπαιξε ένα παιχνίδι που θέλει ο προπονητής της, με πολύ iso. Δεν ήμασταν καλοί στην προσωπική άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και γι’ αυτό το σκορ ήταν έτσι. Συνολικά είχαμε 27 ασίστ και 103 πόντους για 8 λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ σοβαροί και κερδίσαμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για τις λύσεις στο ρόστερ: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, 12 παίκτες αξιόλογους. Αυτό είναι μία ευτυχία για τον προπονητή. Παίξαμε με Παρασκευή πρωί, με την ένταση που έχουν τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και κοιμάσαι στις 3 πρωί και παίξαμε πάλι Κυριακή μεσημέρι. Αυτή θα είναι η δουλειά όλο τον χρόνο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να παίξουμε καλά στο δεύτερο για να νικήσουμε».

Για τη βελτίωση του Βεζένκοφ επί των ημερών του: «Έχει work ethic, δουλεύει σκληρά και κάνει σκληρή προπόνηση 365 μέρες τον χρόνο. Ό,τι συμβαίνει στη ζωή του και την απόδοσή του, εκείνος είναι άξιος συγχαρητηρίων και όχι εγώ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x