Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Έχουμε πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ένας κυρίαρχος και για μεγάλο διάστημα απολαυστικός Ολυμπιακός συνέτριψε 94-55 τον Ερυθρό Αστέρα για το 2/2 στο «Νεόφυτος Χανδριώτης» και ενόψει του Σούπερ Καπ!

Μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στην Κύπρο και στάθηκε στο γεγονός ότι αν και πάει καλά, έχει ακόμα πολλά περιθώρια για βελτίωση.

Όσα είπε στην Cosmote ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Έχουμε πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε, ήρθαν τώρα οι διεθνείς και ψάχνουμε να μπούμε στον ρυθμό μας. Το καλό είναι ότι έχουμε έναν κορμό από πέρσι και μπορούμε να παίξουμε γρήγορα για αυτόν τον λόγο.

Για τα πολλά τρίποντα που εκτέλεσε στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός: «Είναι τι σου δίνει κάθε αντίπαλος, η Χάποελ έπαιξε ζώνες και μας έδωσε τα σουτ. Έχουμε δημιουργία και μπορούμε να παίξουμε από μακριά, έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ».

Για το τουρνουά: «Εκπληκτικό το επίπεδο οργάνωσης. Φανταστική η οικογένεια του Νεόφυτου Χανδριώτη, το να χάνεις το παιδί σου είναι τρομερό και μας συγκινεί πολύ. Έχουμε πολλούς φίλους εδώ και το να παίζουμε στη μνήμη του Νεόφυτου είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x