Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Έχουμε κάνει καλή αρχή για να μεταβούμε στη μετα-Σπανούλη εποχή»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη μέρα που ξημερώνει στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη δράση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε μιλώντας στη Nova στην αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη και τι σημαίνει αυτό το τέλος εποχής για τον Ολυμπιακό.

«Είναι μια μεγάλη απουσία, μια παρουσία που 11 χρόνια συνδέθηκε με μεγάλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό και μια έντονη παρουσία όχι μόνο στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και στα αποδυτήρια, στην αγάπη του κόσμου και την εκτίμηση των media που συνοδεύουν έναν μεγάλο παίκτη. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια διαδρομή μετάβασης, με αυτή την προοπτική ήρθα στην ομάδα γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Η ομάδα είχε πάρει δύο Ευρωλίγκες, είχε πάει σε δύο τελικούς. Τώρα είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες, το format είναι διαφορετικό, τα παιχνίδια περισσότερα και όλοι μπορούν να χάσουν από όλους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός καλείται να πορευτεί χωρίς αυτή την προσωπικότητα και τη δυναμική που της έδινε. Δεν είναι εύκολο αυτό γιατί λείπουν οι υψηλού επιπέδου ντόπιοι παίκτες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε έναν αρκετά καλό αριθμό, έχουμε τον Ντόρσεϊ και τον Βεζένκοφ που θα μπορούσαν να παίξουν σαν ξένοι σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης και θεωρώ πως έχουμε κάνει μια καλή αρχή για να μεταβεί η ομάδα ομαλά στην επόμενη φάση της. Δεν περιμένω step up, είναι πολύ συνειδητοποιημένοι οι αθλητές. Επειδή έφυγε ο Βασίλης δεν πρέπει να γίνει κάποιος άλλος Βασίλης στη θέση του. Δεν περιμένω κάτι τέτοιο και δεν είναι εύκολο. Το μοντέλο του ενός παίκτη που παίζει το παιχνίδι μόνος του έχει αποτύχει στατιστικά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να έχεις ταλέντο και συνοχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x