Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Η χαρά σε όλο τον οργανισμό είναι τεράστια - Ανησυχούσα πολύ πριν το ματς με την ΑΕΚ»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στο flash interview μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ για το Game 1 των ημιτελικών.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 94-77 την ΑΕΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan GBL, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο flash interview να στέκεται σε όλο αυτό το χαρούμενο κλίμα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως ήταν ένα ιδιαίτερο ματς που τον ανησυχούσε αρκετά.

«Αναμενόμενα μέτρια. Καταλαβαίνετε πως μέχρι και προχθές το βράδυ οι παίκτες ήταν σε ένα mood γιορτινό. Όλη μας η ομάδα και το καταλαβαίνω απόλυτα. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος να πάρουμε την Ευρωλίγκα και το καταφέραμε με τον τρόπο που έγινε. Προφανώς η χαρά σε όλο τον οργανισμό είναι τεράστια.

Με αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στο μπάσκετ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, το ξέρετε. Εγώ προσωπικά ανησυχούσα πάρα πολύ για το ματς. Λόγω της όχι καλής προετοιμασίας μας, τόσο τακτικά, όσο και προπονητικά. Το θεωρούσα πραγματικά επικίνδυνο παιχνίδι, ευτυχώς καταφέραμε και κερδίσαμε. Ελπίζω το Σάββατο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x