Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Ο Πετρούσεφ θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της Ευρωλίγκας»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα στην Πάτρα.

Εύκολο και ξεκούραστο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν άνετα με σκορ 93-63 του Απόλλωνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του β' γύρου της Stoiximan Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση των Φίλιπ Πετρούσεφ και Τόμας Γουόκαπ, αναφέροντας για τον πρώτο πως η αποθεραπεία του πάει καλά και πως λογικά θα προλάβει κάποιο από τα δύο τελευταία ματς της Ευρωλίγκας, αφού είναι δεδομένο πως θα χάσει το επερχόμενο ματς με την Παρτίζαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το ματς: «Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, να μοιράσουμε τον χρόνο και να παίξουν όλα τα παιδιά και φυσικά επειδή το γήπεδο γέμισε και από δικούς μας φιλάθλους και του Απόλλωνα θέλαμε να δείξουμε σοβαρότητα. Νομίζω το παιχνίδι ήταν ευχάριστο για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα τελείωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, υπάρχει η 2η και 3η φάση την φετινή σεζόν. Εμείς θα κοιτάξουμε όπως πάντα να είμαστε σοβαροί σε όλες τις διοργανώσεις και να δούμε που θα πάμε μέχρι τέλους».

Για την κατάσταση των Πετρούσεφ και Γουόκαπ: «Ναι νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτίζαν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x