Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ, έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Προμηθέα, τονίζοντας πάντως πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να διορθώσουν πολλά πράγματα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στη φετινή Stoiximan Basket League, επικρατώντας 108-75 του Προμηθέα στο Σ.Ε.Φ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε χαρούμενος για την εικόνα των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πάντως πως πρέπει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο ώστε να εξαλείψουν τα κενά που υπάρχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για τις καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Είναι αρχή της σεζόν και είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος, έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Αν δείτε και το πρόγραμμα μας, θα καταλάβετε. Έχουμε όμως βάθος στο ρόστερ μας και είχαμε την ευτυχία με την Ζαλγκίρις να μοιράσουμε το χρόνο. Κανείς δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά αν δεν κάνω λάθος εκτός από τον Πρίντεζη.

Μπορέσαμε στην διάρκεια του αποψινού παιχνιδιού να κερδίσουμε εύκολα και να πάρουμε διαφορά, παρότι ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα και είχε καλή εκτέλεση στο πρώτο ημίχρονο, έχει παίκτες με ταλέντο και αθλητικότητα. Μας έβαλε πρόβλημα. Παίζουν με επαφές και έχουν καλούς αθλητές, είναι καλή ομάδα. Οπότε κοιτάξαμε να είμαστε συνεπείς στην διάρκεια του παιχνιδιού και αλλάζοντας παίκτες είμασταν πιο φρέσκοι στο τέλος».


Τι είναι αυτό που ψάχνει στην ομάδα πέρα από τη νίκη: «Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, έχουμε πολλά κενά ακόμα και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στις συνεργασίες μας και στη φόρμα κάποιων παικτών. Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια, δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα, όμως δεν είναι αρκετό. Πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω, να πιέζουμε τους εαυτούς μας, αν θέλουμε να πάμε καλά φέτος».

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Σε κάθε γήπεδο θα προσπαθούμε να μπαίνουμε για τη νίκη. Αν θα το καταφέρουμε ή όχι παίζει ρόλο από πολλούς παράγοντες. Νομίζω γενικά πάντως ότι θα είμαστε συνεπείς στη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x