Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Τέτοιο ματς είχα να κοουτσάρω από την ΕΣΚΑ»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε γι' ακόμη μία φορά στις πολλαπλές απουσίες των «ερυθρόλευκων».

Αν και κατέβηκε με σχεδόν μισή... ομάδα λόγω των απουσιών, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος απέναντι σε έναν προβληματικό ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε άνετα 77-62, στο ΣΕΦ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις πολλαπλές απουσίες της ομάδας του, ειδικά στις θέσεις των ψηλών, ενώ μίλησε για τη μεταγραφή του Μόουζες Ράιτ και τα όσα περιμένει από αυτόν.

Θυμίζουμε πως παραμονές του τζάμπολ τέθηκαν εκτός μάχης οι Πετρούσεφ και Λαρεντζάκης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν υπολόγιζε ήδη στους Φαλ, Μιλουτίνοφ, ενώ οι Σίκμα και ΜακΚίσικ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο φύλλο αγώνα δηλώθηκε ο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά δεν αγωνίστηκε, για να προφυλαχθεί ενόψει «διαβολοβδομάδας».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι πολύ άβολο αυτό το ματς για εμένα. Τέτοιο ματς είχα να κοουτσάρω από την ΕΣΚΑ. Είχαμε 6 ψηλούς και σήμερα οι 5 ήταν εκτός. Και ο Γκος βέβαια που απλά συμπλήρωνε τη δεκάδα. Ήταν ένα παιχνίδι άβολο για εμένα αλλά και για τους παίκτες που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις. Για τους θεατές ήταν ένα καλό παιχνίδι, για εμάς ήταν πολύ άβολο.

Τώρα περιμένουμε και τον Ράιτ και θέλουμε να ανταποκριθεί. Αυτό περιμένουμε. Να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο. Έχει προσόντα, έχει ταλέντο αλλά δεν έχει παίξει σε αυτό το επίπεδο. Αν τα καταφέρει θα είναι πάρα πολύ σημαντικό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x