Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο και να μην παίξει ο Γουίλιαμς-Γκος»

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς κατάφερε να μοιράσει και χρόνο στους παίκτες του.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Προμηθέα ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

Παράλληλα τόνισε πως το ζητούμενο ήταν να μοιράσει τον χρόνο στους παίκτες του και να προφυλάξει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό από το πρόσφατο ματς με την Μπάγερν, στο Μόναχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Το γήπεδο ήταν για πρώτη φορά τόσο γεμάτο. Ελπίζω ο κόσμος που ήρθε να δει το παιχνίδι να χάρηκε με το θέαμα. Ο Προμηθέας φέτος είναι πολύ καλή ομάδα, το δείχνουν και τα Ευρωπαϊκά του αποτελέσματα, αλλά και γενικά η πορεία του. Έχει πολύ επιθετικό ταλέντο και προσπαθεί και στην άμυνα να παίξει πολύ επιθετικά στην μπάλα. Εμείς είχαμε την ιδιαιτερότητα να έχουμε παίξει Τρίτη-Πέμπτη παιχνίδια πολύ απαιτητικά. Επιπλέον είχαμε ταξίδι, γυρίσαμε Παρασκευή.

Στην ουσία είχαμε μία προπόνηση για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, να μην παίξει ο Γκος γιατί είχε ένα μικρό διάστρεμμα από το παιχνίδι με την Μπάγερν. Επίσης, θέλαμε γενικά να μην φορτωθούν παίκτες. Τα καταφέραμε. Όταν ο Προμηθέας πλησίασε πήρε 3-4 καλές αποφάσεις ο Γουόκαπ και γρήγορα πήραμε ξανά μια διαφορά και είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε το χρόνο. Καλή επιτυχία στον κόουτς Παπαθεοδώρου και τον Προμηθέα. Για μία ακόμη φορά θέλω να πω πως η ατμόσφαιρα εδώ στην Πάτρα ήταν εκπληκτική, τόσο από τους δικούς μας φιλάθλους, όσο και από τους φιλάθλους του Προμηθέα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x