Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Θρυλική μορφή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου.

Στην προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αναφέρθηκε ο Γιώργοςε Μπαρτζώκας.

«Είναι ένα δυνατό τουρνουά και ευκαιρία για τους προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα. Όμως λίγη σημασία έχει αυτό, το πιο σημαντικό είναι σε ποιου μνήμη γίνεται. Οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό, τη ΒΙΑΝΕΞ και οι φίλαθλοι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ», τόνισε και συνέχισε:

«Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι μια μορφή θρυλική και με τον τρόπο που τιμάται σήμερα από τόσο κόσμο, ομάδες και παίκτες, είναι ό,τι καλύτερο για τη μνήμη του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε, όχι μόνο αγωνιστικούς λόγους, αλλά για τη σημασία του τουρνουά αυτού στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου».

«Ο εκλιπών δημιούργησε μια μεγάλη παράδοση που καλείται να συνεχιστεί και είμαι σίγουρος πως θα συνεχιστεί. Αυτοί οι σύλλογοι είναι γίγαντες του αθλητισμού και πάντα θα κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν γνώριζα προσωπικά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά από όσο είχα μάθει ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος και προσέγγιζε τον καθέναν με ανθρώπινο ενδιαφέρον. Ήταν ένα παντοδύναμος ιδιοκτήτης ομάδας, αλλά με πολύ σημαντική ανθρώπινη υπόσταση και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x