Δεν θα κάνει αλλαγές για τη συνέχεια των τελικών ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως τόνισε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για τη νίκη: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς που έχει πίεση για τον γηπεδούχο. Ήμασταν σοβαροί. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ανοίξουμε περισσότερο το σκορ. Ήμασταν συνεπείς και συμπαγείς αμυντικά, ελέγξαμε το παιχνίδι με μεγάλες διαφορές και το κερδίσαμε».
Για το αν χαλάρωσε ενόψει της συνέχειας μετά τη νίκη στο πρώτο ματς: «Όταν παίζεις τελικό για το πρωτάθλημα είσαι στην πίεση. Φυσικά, είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν κινδυνεύσαμε. Σε αυτές τις σειρές πρέπει να είσαι μετριοπαθής, να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι και να συγκεντρώνεσαι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο».
Για το ότι... γυάλιζε το μάτι των παικτών: «Λογικό είναι. Υπάρχουν νεύρα, υπάρχει ένταση, κούραση. Εμείς στον Ολυμπιακό έχουμε παίξει 73 παιχνίδια μαζί με το σημερινό. Πολλά από αυτά κρίσιμα. Είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο».
Για το αν θα αλλάξει κάτι για τη συνέχεια: «Δεν θα αλλάξουν πολλά. Έχουμε ένα στιλ παιχνιδιού που μας έχει φέρει εδώ. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, εκτός ελάχιστον εξαιρέσεων».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






