Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Το ξεχνάμε αμέσως…»

Η άνετη νίκη επί του Κολοσσού ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε την… υποχρέωση νικώντας με 94-61 τον Κολοσσό στη Ρόδο και πλέον στρέφεται ήδη στο ματς με τη Σιένα την προσεχή Παρασκευή για την Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα πολύ ωραίο επιθετικό παιχνίδι κι από τις δυο ομάδες με μεγάλο σκορ. Εμείς φυσικά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την άμυνά μας. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά 20 πόντων και στη συνέχεια ατόνησε το παιχνίδι, θέλοντας να μοιράσουμε και το χρόνο συμμετοχής. Ο Κολοσσός είχε σε καλή μέρα τους δυο ξένους του και με βάση αυτούς πιστεύω ότι θα δουλέψει για τη συνέχεια. Εύχομαι στον κόουτς και στον Κολοσσό ό,τι καλύτερο. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Σιένα», δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

O Δημήτρης Κατσίβελης, που πήρε χρόνο συμμετοχής, είπε: «Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας αν εξαιρέσουμε τις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Στη συνέχεια το διορθώσαμε και νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τη Σιένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x