Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη γιατί είχαμε και ένα κουραστικό πρόγραμμα»

Ικανοποιημένος με τη νίκη παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Ρόδο, επικρατώντας 87-69 του Κολοσσού, παραμένεοντας έτσι στην κορυφή της Stoiximan Basket League.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στη σημασία που είχε η νίκη λόγω των σημαντικών απουσιών των ΜακΚίσικ και Βεζένκοφ, αλλά και του απαιτητικού-κουραστικού προγράμματος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Επιπλέον στάθηκε και στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το παιχνίδι: «Στόχος ήταν να κερδίσουμε. Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα, ανήκει στις 4-5 καλύτερες του πρωταθλήματος, ενώ έχει πολύ καλές εκτελέσεις και καλούς σκόρερ περιφερειακά. Δεδομένων των απουσιών που είχαμε με ΜακΚίσικ και Βεζένκοφ εκτός, ήταν μια σημαντική νίκη γιατί είχαμε και ένα κουραστικό πρόγραμμα. Αφιερώνω τη νίκη στη μνήμη του Αντώνη Νταή, πολύ σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας και σαν σήμερα έφυγε πριν δύο χρόνια».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Αν κατανοήσει κανείς τι είναι η Ευρωλίγκα κοιτώντας τα αποτελέσματα, είναι ένας μαραθώνιος, μπορεί να χάσει ο πρώτος από τον τελευταίο. Είναι πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια, είχαμε πολλά κρούσματα το τελευταίο διάστημα και πήγαμε λίγο πίσω. Είμαστε σε καλή θέση βαθμολογικά και αρχής γενομένης από τον Ερυθρό Αστέρα θέλουμε να γυρίσουμε στις νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x