Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα δήλωσε ο Εστέμπαν Μπατίστα, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «kiaenzona.com».
Μάλιστα, ο Ουρουγουανός σέντερ δεν απέκλεισε την επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο τόνισε πως αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στους στόχους που έχει με τον Παναθηναϊκό.
«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος. Η ζωή στην Αθήνα είναι εύκολη και θα μπορούσα να πω πως υπάρχου πολλές ομοιότητες με την Ισπανία. Έχω την τύχη να είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο, έφθασε μέχρι τους «8» της Ευρωλίγκας και πλέον παλεύουμε για το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Εστέμπαν Μπατίστα, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:
«Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, υπάρχει μεγάλη κόντρα και μεγάλη ένταση. Το μέτρα είναι αυστηρά και διαφορετικά σε σχέση με άλλες χώρες. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει τίποτα ούτε έχω φθάσει σε σημείο να φοβηθώ. Τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία».
Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Είναι από τους πιο απαιτητικούς προπονητές που είχα. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον είχα, καθώς με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης. Προσωπικά τον σέβομαι πολύ, ενώ είναι ένας προπονητής που του αρέσει η σκληρή προπόνηση».
Για το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στον Παναθηναϊκό και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περνάω καλά στην Αθήνα, όπου όλα είναι ωραία. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά η ιδέα να επιστρέψω στην Ισπανία είναι κάτι που θα μου άρεσε πάντα».
Για να καταλήξει πως: «Επιθυμία μου είναι να παίξω στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά, σε ομάδα που θα έχει στόχους, ενώ το μέρος να έχει καλή ποιότητα ζωής. Νομίζω πως η Ελλάδα και η Ισπανία είναι χώρες που σε κάνουν να νιώθεις άνετα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






