Ελλάδα

Μπόγρης: «Όλοι οι παίκτες είναι μάχιμοι κάθε στιγμή»

Το βάθος που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός του επιτρέπει να έχει… μάχιμους παίκτες σε κάθε παιχνίδι, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπόγρη.

Χαρούμενος που ο Ολυμπιακός πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Κολοσσού Ρόδου, ήταν ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος τόνισε πως όλοι οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» είναι… μάχιμοι ανά πάσα στιγμή.

«Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Περιμέναμε το δυνατό παιχνίδι του Κολοσσού. Παρά τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, ο αντίπαλός μας μας είχε στην πίεση σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Χαιρόμαστε που τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε και συνεχίζουμε την δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης.

Για την κόπωση και κατά πόσο αυτή επηρεάζει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Ήμασταν προετοιμασμένοι. Είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουμε να ξεκουράζουμε το κορμί μας και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Δόξα τω Θεώ η ομάδα έχει βάθος και όλοι οι παίκτες είναι μάχιμοι κάθε στιγμή. Το αποδείξαμε και σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει, γιατί έχουμε πολύ δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x