Ελλάδα

Μπόγρης στο sport-fm.gr: «Ήδη εξαιρετικός προπονητής ο Σπανούλης - Μπορεί να βάλω… τάκος προβατίνα»!

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στον sport-fm.gr για το πώς έζησε το φετινό All Star Game, για την αγάπη, που του έδειξε ο κόσμος, για τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για την περίφημη… προβατίνα!

Μετά από ένα διήμερο γεμάτο δράση και όμορφες στιγμές τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, ολοκληρώθηκε το 26ο All Star Game, που διεξήχθη στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», στην Καρδίτσα.

Στο μεγάλο γεγονός του event, το παιχνίδι των All Star, η ομάδα του Team Γουόκαπ πήρε τον τίτλο, επικρατώντας με το χορταστικό 177-165 της Team Σλούκας, με τον Αϊζάια Κάαναν να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης!

Ωστόσο, ο κόσμος φάνηκε πως είχε έναν άλλον MVP στο μυαλό του. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τα καλάθια και τα τρίποντά του, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ!

Ο 34χρονος σέντερ του Αμαρουσίου μίλησε στο sport-fm.gr και τον Λουκά Χατζή τόσο για το πώς έζησε τη φετινή διοργάνωση όσο και για την αγάπη και την υποστήριξη, που δέχθηκε από τον κόσμο, που βρέθηκε στο κλειστό της Καρδίτσας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στα βήματά του στον χώρο της εστίασης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπόγρη:

Για το πώς έζησε το φετινό All Star Game: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήμουν κομμάτι του. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που με ψήφισε για να έρθω εδώ. Η Καρδίτσα είναι μια πόλη, που γενικότερα αγαπώ και μου άρεσε πολύ, που ήρθαμε εδώ και περάσαμε ένα όμορφο διήμερο. Το All Star Game για πολλούς μπορεί να είναι και αγγαρεία, αλλά για εμένα δεν ισχύει αυτό, γιατί σέβομαι τον κόσμο που με στήριξε και με έφερε εδώ. Θα ήταν άδικο να το δω διαφορετικά. Πέρασα τέλεια, ελπίζω να το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Και εις ανώτερα. Να γυρίσουμε τώρα στις ομάδες μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την αγάπη που του έδειξε απόψε ο κόσμος και τον «ανέδειξε» σε MVP: «Ε, βέβαια, αλλά πού να τους κόψει στον ΕΣΑΚΕ να με βγάλουν εμένα MVP (σ.σ. γέλια). Τι να κάνουμε τώρα! Η σύνδεσή μου με τον κόσμο ήταν πάντα πολύ δυνατή. Πιστεύω πως έχει να κάνει με το ότι είμαι πάντα αληθινός και ο κόσμος έχει χορτάσει από ''κασέτες'', κάτι το οποίο δεν το πρεσβεύω και είμαι χαρούμενος και με γεμίζει η αγάπη τους».

Για τον Γιάννη Μπουρούση: «Ο Γιάννης έχει κάνει πάρα πολλά για τον τόπο του και γενικότερα είναι κάτι που εκτιμώ γιατί είναι από έναν πάρα πολύ ωραίο τόπο που χρειάζεται να εξελιχθεί. Με τις εικόνες και τις παραστάσεις του προσπαθεί να ανεβάσει τον αθλητισμό και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί σε μια πόλη σαν την Καρδίτσα βλέπει το μπάσκετ. Και επίσης το μπάσκετ βλέπει στην Καρδίτσα μια δυνατή έδρα».

Για τον Βασίλη Σπανούλη που πλέον από συμπαίκτες τον βλέπει στη θέση του προπονητή: «Ο Βασίλης είναι ήδη εξαιρετικός προπονητής. Νομίζω ότι το κομμάτι του αθλητή που είχε μέσα του είναι, πλέον, στο παρελθόν και θα λάμψει σαν προπονητής».

Για την προβατίνα που ανέφερε στο All Star και αν θα την προσθέσει στο μαγαζί που διατηρεί: «Δεν έχω ψηθεί ακόμα για προβατίνα. Μπορεί να βάλω τάκος προβατίνα στο μαγαζί να τα συνδυάσουμε. Ανοίγω και ένα δεύτερο στο Μικρολίμανο. Θέλω να αναπτυχθώ στον χώρο αυτό, είναι κάτι το οποίο μου αρέσει και το κάνω με χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x