Ελλάδα

Μποχωρίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαστε φαβορί, να το δείξουμε»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Λευτέρης Μποχωρίδης και μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 έστειλε σύνθημα… τίτλου για τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για την κοινή παρουσία φίλων του τριφυλλιού και του Άρη.

Δεν.. απαρνήθηκε το ρόλο του φαβορί ο Λευτέρης Μποχωρίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του αυριανού τελικού στο Κύπελλο με τον Άρη.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods έστειλε μήνυμα απόλυτης συγκέντρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία κόσμου τόσο του τριφυλλιού, όσο και των κίτρινων στο Nick Gallis Hall.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 ο Μποχωρίδης

«Το ότι παίζουμε στην έδρα του Άρη του δίνει περισσότερες πιθανότητες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Πρόκειται για τελικό, άρα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρέπει να μπούμε σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο, να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, ότι το θέλουμε πιο πολύ και να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Οφείλουμε να μπούμε δυνατά και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Είτε βρεθούμε στο +10, είτε στο -10, δεν θα πρέπει να χάσουμε τον προσανατολισμό μας».

Ερωτηθείς για το ότι θα διεκδικήσει ένα τρόπαιο στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε μπασκετικά: «Είναι περίεργο το συναίσθημα, θα ‘ναι και για μένα κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι χαρούμενος που το ματς θα γίνει στην πόλη μου. Ελπίζω να μην υπάρξουν επεισόδια, να γίνει μια γιορτή και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων: «Είναι κάτι καινούργιο ανάμεσα σε ‘μεγάλες’ ομάδες. Θα είναι ωραίο, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Μακάρι να είναι ωραία η ατμόσφαιρα και να γίνουν και τα επόμενα χρόνια κατά αυτό τον τρόπο οι τελικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x