Ελλάδα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, απογειώνει τις VIP εμπειρίες

Την δυνατότητα να παραγγέλνουν φαγητό στις εξέδρες την ώρα του αγώνα, θα έχουν στο εξής οι φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, χάρη σε νέα καινοτομία της ΚΑΕ.

Μια καινούργια και καινοτόμα υπηρεσία θα εγκαινιάσει στον αυριανό αγώνα της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης (20/1, 21:00) η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Πρόκειται για παραγγελία και παράδοση φαγητού στην εξέδρα, ώστε να μην χάνουν οι φίλαθλοι ούτε λεπτό από τον αγώνα. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αρχικά για τους VIP, αλλά σύντομα θα είναι στην διάθεση και του κόσμου που θα κάθεται και σε άλλες θέσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Είσαι στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσεις την αναμέτρηση της αγαπημένης σου ομάδας, θέλεις να παραγγείλεις, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλεις να σηκωθείς από τη θέση σου, ώστε να μην χάσεις δευτερόλεπτο από τη δράση στο παρκέ; Αν είσαι κάτοχος θέσης VIP στα τμήματα 207, 208 και 209, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σου δίνει τη λύση μέσω της νέας υπηρεσίας “My VIP Snack”!

Σκάναρε τον κωδικό που υπάρχει μπροστά στην θέση σου, επίλεξε από το μενού ότι θέλεις, κάλεσε τον υπάλληλο που βρίσκεται στα VIP, πλήρωσε μέσω POS και σε 3 λεπτά θα παραλάβεις την παραγγελία σου χωρίς να κάνεις βήμα! Πολύ σύντομα η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για περισσότερους φιλάθλους!».

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, εντάσσεται στο πλαίσιο της βελτίωσης των υπηρεσιών του Ολυμπιακού προς τους φιλάθλους, αλλά και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως έπονται και άλλες αλλαγές, αλλά και νέο υπερσύγχρονο Vip Lounge.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x