Ελλάδα

Νέντοβιτς: «Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να ανταποδώσω την αγάπη. Μόνο ΠΑΟ»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ευχαριστώντας τον για την αγάπη που του έδειξε φέτος και λέγοντας πως ελπίζει να ανταποδώσει.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έχασε το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό και δεν έλαβε μέρος στα playoffs της Basket League, μέχρι την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

Με τη σεζόν των «πράσινων» να έχει λήξει πλέον, ο Σέρβος έστειλε ένα μήνυμα μέσω social media, με το οποίο ευχαρίστησε τον κόσμο του «τριφυλλιού» για την αγάπη που του έδειξε φέτος και ανέφερε πως ελπίζει να ανταποδώσει.

«Ήταν μία τρελή χρονιά... Στο τέλος της υπήρχαν δύο τίτλοι γι' αυτό το όμορφο club και τον οργανισμό με τους καλύτερους φιλάθλους. Δυστυχώς, λόγω του ηλίθιου ιού δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη σεζόν όπως θα ήθελα, αλλά ελπίζω όλοι να αναγνωρίσουν την επιθυμία μου να φέρω το club εκεί που του αξίζει. Και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να σας ανταποδώσω για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε όλη τη χρονιά, ειδικά στο δυσκολότερο κομμάτι. Μία φορά πράσινος, για πάντα πράσινος. ΜΟΝΟ ΠΑΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x