Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027 στο Telekom Center Athens (19:00), καθώς εκτός μάχης τέθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.
Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός δωδεκάδας, στην οποία επιστρέφει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Αναλυτικά οι 12 διαθέσιμοι παίκτες για σήμερα είναι οι: Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Τολιόπουλος, Τάιλερ ΝτόρσεΪ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ομηρος Νετζήπογλου, Αντώνης Καραγιαννίδης, Νάσος Μπαζίνας.
Το ρεπορτάζ της Εθνικής Ελλάδας από τον Χρήστο Ρομπόλη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






