Ενός κακού μύρια έπονται για τον Ολυμπιακό, που παίζει στο εν εξελίξει ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ χωρίς Λοτζέσκι και Γιανγκ, έχασε και τον Βασίλη Σπανούλη.
Ο αρχηγός αποχώρησε λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, σημείο που είχε υποστεί θλάση πριν από περίπου ένα μήνα. Έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ξανά υπό το φόβο χειρότερων.
Μάλιστα ο Σπανούλης αποχώρησε από το ΟΑΚΑ και πάει κατευθείαν για μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού και το αν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ούνιξ στο Καζάν για την Ευρωλίγκα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






