Ελλάδα

Νέο πρόσωπο ο Κακλαμανάκης στην Εθνική!

Ο 24χρονος σέντερ του Λαυρίου είναι το νέο πρόσωπο στην Εθνική για τα τελευταία ματς των «παραθύρων» απέναντι σε Γεωργία και Γερμανία.

Μια έκπληξη περιλάμβαναν οι κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα δύο τελευταία ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στη Γεωργία (21/2, Ηράκλειο) και τη Γερμανία (24/2, Βαμβέργη). Ο λόγος για τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, τον 24χρονο σέντερ του Λαυρίου (2,05μ.), που καλείται για πρώτη φορά εξαργυρώνοντας τις καλές φετινές του εμφανίσεις (8,5π. και 6 ριμπ. σε 24 λεπτά ανά αγώνα φέτος στην Α1.

Άλλες εκπλήξεις δεν υπάρχουν στη λίστα, με τους βετεράνους Μπουρούση, Βασιλόπουλο και Μαυροειδή να είναι ξανά στη λίστα, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ενσωματωθεί με μικρή καθυστέρηση λόγω των υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Αναλυτικά η 14μελής αποστολή:

Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς)
Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι)
Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας)
Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)
Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πάτρας)
Δημήτρης Κατσίβελης (Προμηθέας Πάτρας)
Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ)
Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)
Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ)
Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου)
Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα)
Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)
Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας)
Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ)

Οι κληθέντες θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, για άμεση αναχώρηση για το Ηράκλειο Κρήτης, όπου και θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Εξαίρεση αποτελεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου έχοντας επιστρέψει την προηγούμενη μέρα από τη Βραζιλία. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου, για τη Γερμανία μέσω Αθήνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x