Ελλάδα

Νεραντζάκης: «Ήμασταν αποφασιστικοί σε όλες τις κατοχές, έχει επιρροή ο Πόρτερ Τζούνιορ»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έφερε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο στάθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης μετά την επικράτηση επί της Καρδίτσας στην Πυλαία.

Ο Στάθης Νεραντζάκης έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη επί της Καρδίτσας, στάθηκε στην κατοχή και στα ριμπάουντ που μάζεψαν οι «ασπρόμαυροι» και στην αυτοπεποίθηση που δημιούργησε η ατμόσφαιρα στις εξέδρες, στάθηκε στην ώθηση και στην κοινωνικότητα του Πορτερ Τζούνιορ και στη θέληση να προσφέρει και να ακούσει ότι οδηγία του δοθεί.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι και στα 40’. Ήταν πολύ αποφασιστικοί σε όλες τις κατοχές, αυτό που ζητάμε. Σήμερα το παρουσιάσαμε σχεδόν σε όλο το ποσοστό των κατοχών. Το χαρακτηριστικό είναι πως ο αριθμός των ριμπάουντ που μαζέψαμε είναι 52! Δείχνει τη διάθεση της ομάδας σε κάθε κατοχή.

Μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο και δώσαμε χαρά. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, μας έδωσαν τρομερή ώθηση για να βγάλουμε την αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι. Έχουμε δώσει αρκετές πίκρες στον κόσμο και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους σήμερα».

Για την επιρροή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ: «Το εντυπωσιακά θετικό είναι η κοινωνικότητά του. Είναι ένα παιδί χαμογελαστό όχι μόνο στο παρκέ, αλλά κι εκτός γηπέδου. Όταν μια ομάδα έχει πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα, η παρουσία του μας δίνει μια έξτρα ώθηση. Η θετική του ενέργεια μας βοηθάει πολύ».

Για τη χρησιμοποίηση του Πόρτερ για 39’:«Είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει η ομάδα. Έφτασε το triple double, είναι ένας παίκτης κυριαρχικός και στα δύο μέρη του παρκέ. Ό,τι του ζητήσω εγώ ή η ομάδα θα το κάνει στο 100%. Η ποιότητά του, φυσικά, προδιαθέτει να βρίσκεται σχεδόν 40’. Όποτε έχει διάθεση, μπορεί να βρίσκεται στο παρκέ».



________________________________________

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x