Ελλάδα

Νερατζάκης: «Αλλάξαμε το πώς αμυνθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Στη διαφορά της άμυνας σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Πάτρας ο Στάθης Νερατζάκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πυλαία.

Ο Στάθης Νερατζάκης τόνισε πως δεν ήξεραν στον ΠΑΟΚ πως θα εμφανιστεί στο «παλατάκι» ο Απόλλων Πάτρας, στάθηκε στην κακή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου και θεωρεί πως η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου χρειάζεται για να συνεχιστούν οι νίκες.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, γιατί δεν ξέραμε τι θα παρουσιάσει στο παρκέ ο αντίπαλος. Όλη την εβδομάδα η προετοιμασία βάδισε στο άγνωστο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο αμυντικό κομμάτι. Έπρεπε να ήμασταν πιεστικοί, αλλά ήμασταν τελικά πιο νωθροί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα μας άλλαξε στο αμυντικό κομμάτι. Μιλήσαμε στο ημίχρονο κι είπαμε ότι η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη. Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου είναι αυτή που πρέπει να παρουσιάζουμε σε 40’ για να πάρουμε περισσότερες νίκες. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, γιατί είχαμε μείνει πολύ καιρό χωρίς αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x