Ελλάδα

Νετζήπογλου: «Έχω να δώσω πολλά»

Ο 18χρονος παίκτης, που ήταν ο κορυφαίος του Άρη στη νίκη επί του Ιωνικού, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα για την εμφάνισή του, αλλά και το μέλλον του.

Ο Άρης εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στη Stoiximan Basket League με τη νίκη του 74-62 επί του Ιωνικού στο «Nick Galis Hall». Κορυφαίος για τους «κίτρινους» ήταν ο 18χρονος Όμηρος Νετζήπογλου με 22 πόντους, στην δεύτερη μόλις επαγγελματική εμφάνιση της καριέρας του.

Ο νεαρός παίκτης μίλησε μετά το ματς για την εμφάνισή του, ενώ δέχθηκε και το καθιερωμένο μπουγέλο από τον Μάριο Λιτλ την ώρα που έκανε δηλώσεις.

Στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση αλλά χαίρομαι δεκαπλάσια που νίκησε η ομάδα μου. Τη χρειαζόμασταν πολύ αυτήν τη νίκη. Δουλεύω καθημερινά, με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου. Σκληρή δουλειά και τίποτα άλλο. Όσο για την πορεία του Άρη και τη δική του; «Η χρονιά μας έχει αδικήσει, μπορούσαμε να κάνουμε πολλά παραπάνω. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι. Έχω πολλά να δώσω ακόμα».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x