Ελλάδα

Νίκλας: «Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο παιχνίδι»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών, Θάνος Νίκλας, μίλησε για το καλό που έκανε η ήττα από την Τουρκία, τόνισε τις λεπτομέρειες από την αναμέτρηση με την Ελβετία και τη σειρά «τελικών» που έρχεται.

Η Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών επικράτησε εύκολα της Ελβετίας με 71-55 και ο Θάνος Νίκλας αναφέρθηκε για την ήττα από την Τουρκία στον όμιλο, τις λεπτομέρειες σχετικά με τον σημεινό αγώνα (11/7) και τα νοκ-άουτ που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί το χθεσινό (10/7) παιχνίδι με την Τουρκία μας πήρε πολύ ενέργεια και σωματικά και πνευματικά. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, που το θέλαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε και να το πάρουμε.

Το να παρουσιαστούμε μετά από λίγες ώρες ουσιαστικά σωματικά και πνευματικά έτοιμοι ήταν μια δοκιμασία στην οποία τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο διάστημα. Σε κάποια διαστήματα δεν ήμασταν καλοί, δώσαμε δικαιώματα στην Ελβετία να μείνει κοντά στο σκορ. Παρόλα αυτά σε τέτοιου είδους τουρνουά κοιτάμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε για τον επόμενο αγώνα, καθώς δεν υπάρχει ο χρόνος για αναλύσεις. Δεν μπορούμε από την άλλη να κρατήσεις στο μυαλό σου ένα αποτέλεσμα, καλό ή κακό.

Κοιτάμε μπροστά, τον επόμενο αντίπαλο και προχωράμε. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες. Αυτό κάναμε και σήμερα παρά το ότι δεν πιάσαμε την καλύτερη απόδοση. Από εδώ και πέρα όλοι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και είναι κάτι που το γνωρίζουμε και πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο παιχνίδι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x