Ελλάδα

Νομική σύμβουλος Παναθηναϊκού: «Η απόλυτη διαστρέβλωση, τού φώναζαν “θα σου γ** την κόρη”»

Η νομική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μαργαρίτα Θάνου, κατήγορησε την πλευρά του Ολυμπιακού για απόλυτη διαστρέβλωση των όσων έγιναν στο ΣΕΦ.

Σε σκληρή τοποθέτηση μέσω ανάρτησης προχώρησε η νομική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μαργαρίτα Θάνου, κατηγορώντας την πλευρά του Ολυμπιακού για διαστρέβλωση των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού της Stoiximan Basket League.

Η Θάνου απάντησε στις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή του Ολυμπιακού, Νίκου Λεπενιώτη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε απειλές για την κόρη ενός εκ των αδερφών Αγγελόπουλων.

Όπως ξεκαθάρισε η νομική σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ, η ίδια η Εισαγγελέας που ήταν παρούσα στο γήπεδο δήλωσε στους Αγγελόπουλους πως δεν έγινε καμία τέτοια αναφορά ενώπιόν της.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο Γιαννακόπουλος έγινε αποδέκτης ακραίων και χυδαίων ύβρεων από την κερκίδα, ανάμεσά τους και φράσεις που αφορούσαν την κόρη του, χωρίς καμία αντίδραση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η απόλυτη διαστρέβλωση. Του φώναζαν (και) από τα court -μεταξύ άλλων χυδαίων- θα σου γ** την κόρη, ο Ολυμπιακός κοίταζε ατάραχος και βγαίνει τώρα ο Λεπενιώτης και λέει ότι -παρουσία της Εισαγγελέα- αναφέρθηκε ο Γιαννακόπουλος στην κόρη κάποιου εκ των Αγγελόπουλων, ενώ η ίδια η Εισαγγελέας δήλωσε μπροστά μου στους Αγγελόπουλους ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο ενώπιόν της».


Νομική σύμβουλος Παναθηναϊκού: «Η απόλυτη διαστρέβλωση»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x