Ελλάδα

Σφήνα Φενέρ για Ντόρσεϊ – Μια εβδομάδα διορία να απαντήσει

Η Φενέρμπαχτσε διεκδικεί τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και καθυστερεί την ανανέωσή του στον Ολυμπιακό. Ο ομογενής γκαρντ θα έχει μία βδομάδα να απαντήσει και στις δύο ομάδες σχετικά με το μέλλον του

Εμπόδιο στέκεται η Φενέρμπαχτσε στις συζητήσεις ανανέωσης του Ολυμπιακού με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς η τουρκική ομάδα είναι διατεθειμένη να κάνει τον ταλαντούχο γκαρντ δικό της και να ενισχυθεί στη περιφέρεια.

Μάλιστα, ο Ντόρσεϊ θα έχει στην διάθεσή του μία εβδομάδα για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, αφού καλείται να δώσει την τελική απάντησή του και στις δύο ομάδες. Ο ομογενής γκαρντ αποτελεί κομβικό κομμάτι του Ολυμπιακού και για αυτό η πλευρά της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου θέλουν να συνεχίσει με την ομάδα του Πειραιά. Φυσικά, η Φενέρ βλέποντας την υπόθεση να καθυστερεί, μπήκε στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων και γνωρίζει πως μπορεί να επωφεληθεί της κατάστασης.

Όπως προείπαμε, πρέπει να απαντήσει μέσα σε ένα διάστημα μίας εβδομάδας, προκειμένου οι δύο ομάδες να γνωρίζουν το πως θα κινηθούν στην απαιτητική μεταγραφική αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x