Ελλάδα

Ο Ξανθόπουλος ζήτησε να καταργηθούν οι μικροί τελικοί!

Μπορεί να έκανε ένα σπουδαίο ματς, σημειώνοντας 19 πόντους, όμως ο Βασίλης Ξανθόπουλος εξέφρασε την αντίθεση του για τη διεξαγωγή των μικρών τελικών, αφού δεν υπάρχει κίνητρο.

Οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη απέναντι στο Περιστέρι και στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη του για τους μικρούς τελικούς.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος είναι αντίθετος με τη διεξαγωγή αυτών των αναμετρήσεων, αφού δεν έχουν αντίκρισμα και μπορεί να οδηγήσουν τους παίκτες σε δύσκολες καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς ο Ξανθόπουλος

«Ήταν η βραδιά μου μάλλον. Σπάνια να βάλω τόσα σουτ. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τόσο σημαντικά καθώς δεν θα αλλάξει κάτι η έκβαση τους. Παρ' όλα αυτά θέλαμε να κερδίσουμε για εμάς, για όσους ήρθαν στο γήπεδο και για όσους μας έβλεπαν από την τηλεόραση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τη σεζόν. Καταφέραμε να κερδίσουμε μόνο ένα τρόπαιο που στη ουσία προήλθε από την περσινή προσπάθεια.

Αυτό που θέλω να τονίσω και το έχουμε συζητήσει και με όλα τα παιδιά αλλά και άλλες ομάδες είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει με αυτά τα παιχνίδια. Είναι επικίνδυνα για τους παίκτες. Δεν υπάρχει έξτρα κίνητρο. Έχω παίξει σε μικρό τελικό που δίνει θέση στην Ευρωλίγκα και ξέρω πόσο διαφορετικά είναι. Είδατε τι έγινε στην Ευρωλίγκα που οι παίκτες ζήτησαν να μην γίνει ο μικρός Τελικός. Πρέπει οι υπεύθυνοι να δουν το ζήτημα και να αλλάξει κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x