Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού

To Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φιλύρου επισκέφθηκε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όπου μαζί με την Prime Insurance μοίρασαν αθλητικό υλικό στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χωριό.

Mαζί με τον μεγάλο του χορηγό, την Prime Insurance, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό του Φίλυρου και μοίρασε αθλητικό υλικό.

Από την πλευρά της ομάδας του «Δικέφαλου του Βορρά», μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος επισήμανε: «Θέλουμε να προσφέρουμε κάτι σε αυτά τα παιδιά που κάνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, αλλά στην πραγματικότητα αυτά που τους δίνουμε είναι πολύ λίγα και σε σχέση με την αγάπη που και την χαρά που πήραμε κατά την επίσκεψή μας».

Επίσης μίλησε ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Prime Insurance Ιωάννης Νίνος, ο οποίος είπε για τη συγκεκριμένη κίνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ: «Είναι πραγματικά σπουδαίο το έργο που επιτελούν όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ και συνεισφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι συγκινητική η προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Θέλαμε να αλλάξουμε λίγο την καθημερινότητα των παιδιών και ελπίζουμε ότι το καταφέραμε. Το σίγουρο είναι ότι από τα χαμόγελά τους πήραμε κι εμείς το καλύτερο δώρο για τις γιορτές. Τα παιδιά αυτά είναι νικητές, μας συγκίνησαν με τον αγώνα τους και η προσπάθειά τους πρέπει να δίνει κουράγιο σε όλους».

Ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Άρης Καρακούσης προσέθεσε: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με αυτή την εκδήλωση. Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες κάνουμε επισκέψεις σε ιδρύματα, ήρθαμε φέτος στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και ελπίζουμε ότι με την δημοσιότητα που παίρνει αυτή η παρουσία μας να παρακινήσουμε κι άλλους φορείς και συνανθρώπους μας να κάνουν το ίδιο».

Από την πλευρά του Παιδικού Χωριού μίλησε η κοινωνική λειτουργός Τζούλια Ράσκου, η οποία είχε εξηγήσει στους παρευρισκόμενους τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, το οποίο φιλοξενεί 49 παιδιά και εφήβους: «Ευχαριστούμε πολύ τον ΠΑΟΚ, την ομάδα μπάσκετ, όλους τους παίκτες, την διοίκηση και τους προπονητές που ήρθαν εδώ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό και για την επίσκεψή τους, αλλά και για το πόσο πολύ και ειλικρινά ασχολήθηκαν με τα παιδιά. Είναι μία ενέργεια που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι και χαιρόμαστε που μας κάλεσαν να παρακολουθήσουμε και παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χαραλαμπίδης και κάλεσε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο «PAOK Sports Arena» σε οποιοδήποτε αγώνα της ομάδας, ενώ δήλωσε: «Έχω έρθει αρκετές φορές στο παιδικό χωριό και γνωρίζω την δουλειά και το τεράστιο έργο που επιτελούν όσοι εργάζονται εδώ, αλλά και την λαχτάρα των παιδιών για να δουν αθλητές και ανθρώπους που παρακολουθούν, γιατί σε όλους αρέσει ο αθλητισμός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x