Ελλάδα

Ο «περήφανος» Μουρ στο sportfm.gr

Ο σκόρερ «φωτιά» του Προμηθέα Πατρών, ΜακΚένζι Μουρ σχολίασε στο sportfm.gr τον αγώνα με τον Δούκα για το Κύπελλο Ελλάδος και μίλησε για το καλό κλίμα της ομάδας. Τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει.

Ευχαριστημένος μοιάζει ο ΜακΚένζι Μουρ στον Προμηθέα Πατρών, ο οποίος μίλησε για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, με δηλώσεις του στο sportfm.gr.

Επίσης, ο 24χρονος γκαρντ σκόραρε 10 πόντους στο παιχνίδι των Πατρινών με τον Δούκα, για το Κύπελλο Ελλάδος, και σχολίασε την αναμέτρηση ενάντια στην ομάδα του Αμαρουσίου.

Τέλος, αναφέρεται στην επίδοσή του, αλλά και στο λόγο που δεν του αρέσει να «ξεφεύγουν» οι αντίπαλοί του και να σκοράρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Μαρία Νικολουδάκη

Για τον αγώνα με τον Δούκα: «Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα αρκετά καλά, παίξαμε καλύτερη άμυνα και ακολουθήσαμε τα πλάνα του προπονητή, οπότε γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Αρχίζουμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι πήγε καλά το παιχνίδι».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας, είναι όλα καινούρια και ακόμα δουλεύουμε μεταξύ μας και αυτό το απολαμβάνουμε. Απλά παίζουμε και μου αρέσει να παίζω. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να «χτίζουμε».

Για το παιχνίδι του: «Προσπαθώ να κάνω τη σωστή κίνηση, όταν κάποιος είναι ελεύθερος του δίνω τη μπάλα. Βάζω τα δυνατά μου στην άμυνα, δεν ξέρω αν είμαι καλός σε αυτό, αλλά δεν μου αρέσει να ξεφεύγουν και να σκοράρουν. Είναι θέμα περηφάνιας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x