Ελλάδα

Όγκαστ: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Ζακ Ογκάστ. Ο 24χρονος σέντερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα ντυθεί στα πράσινα κι έκανε ειδική αναφορά στους Έλληνες προγόνους του!

«Επισημοποιήθηκε» και από πλευράς Όγκαστ το γεγονός πως του χρόνου θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ εμφανίστηκε άκρως ενθουσιασμένος με τη σπουδαία πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του, ενώ παρουσιάστηκε χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στην Ελλάδα, στον τόπο των προγόνων του, που θα 'ναι «περήφανοι» για εκείνον.

Το μήνυμά του στο Instagram

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι θα παίξω στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να είμαι μέλος της elite νοοτροπίας νικητή του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους. Έχω την ευκαιρία να πάω επιτέλους στην Ελλάδα, από όπου κατάγονται οι συγγενείς μου από την μεριά της μητέρας μου και αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Το μπάσκετ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και είμαι ευγνώμων. Ξέρω πως η γιαγιά μου και ο παππούς μου θα είναι περήφανοι. Ας αναπαύονται οι ψυχές τους...».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x