Ελλάδα

Οι φιλανθρωπικές δράσεις Ολυμπιακού και Bwin στο φιλικό με τον Κολοσσό

Φορητό αναπνευστήρα, μάσκες, γάντια και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας πρόσφεραν ΚΑΕ Ολυμπιακός και Bwin στο πρώτο φιλικό με τον Κολοσσό.

Η φιλανθρωπική δράση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσα από τα φιλικά «Monday Night Against Covdi-19» είναι ήδη γεγονός. Σε συνεργασία με την Bwin, κατά την διάρκεια του αγώνα, ανακοινώθηκαν οι πρώτες δράσεις των «ερυθρόλευκων» για να βοήθεια του Ε.Σ.Υ. και συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν-δόθηκαν τα εξής, πάντα με την αρωγή της ΚΑΕ και του μεγάλου χορηγού της, Bwin:

-Δέκα χιλιάδες χειρουργικά γάντια στο νοσοκομείο της Ρόδου, «Ανδρέας Παπανδρέου».

-Ένας φορητός αναπνευστήρας βαρέως τύπου στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του.

-Μία επιταγή στους «Γιατρούς του κόσμου» για την στήριξη ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων στην Αττική. Χριστουγεννιάτικα κουτιά αλληλεγγύης με είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό εξοπλισμό ατομικής προστασίας και λόγω των ημερών, γλυκά και το γούρι του νέου έτους.

-Δέκα χιλιάδες χειρουργικές μάσκες στο Θριάσιο νοσοκομείο


Παράλληλα, οι δύο ομάδες, είπαν δημόσιο ευχαριστώ, με παρατεταμένο χειροκρότημα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές δράσεις και ανάλογες φιλανθρωπικές προσφορές στα επόμενα 9+2 φιλικά της ομάδας της Δευτέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x