Καλά μαντάτα στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας όλους τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, δηλαδή, τους Πρίντεζη, Μάντζαρη, Λοτζέσκι και Γιάνγκ.
Ακόμη και τώρα η συμμετοχή τους δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη. Από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα.
Ωστόσο, κάποιες εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν από τώρα. Τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν κανονικά σήμερα τις έχουν οι Πρίντεζης και Μάτζαρης, ενώ ακολουθούν με λιγότερες (αλλά όχι λίγες) πιθανότητες οι Λοτζέσκι και Γιανγκ.
Για καλό και καλό ο τεχνικός της ομάδας συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας και τον Μαραγκό.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






