Ελλάδα

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Άρης

Ο Άρης ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του για τον αγώνα της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Η προετοιμασία του Άρη για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση το Σάββατο, όπου και προηγήθηκε η ανάλυση των «πράσινων», μέσω βίντεο. Εκτός παρέμειναν ο Σταύρος Σχίζας, λόγω θλάσης, και ο Γιάννης Σιδηροηλίας με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Το «παρών» έδωσε ο Ειδικός Σύμβουλος της διοίκησης, Μιχάλης Ρωμανίδης, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη.

Πριν από το τζάμπολ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Απόστολου Γεωργιάδη, και του πρώην αντιπροέδρου, Δημήτρη Γεωργούλη, οι οποίοι «έφυγαν» από τη ζωή.

Επίσης, πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Άρης θα τιμήσει τον πρώην προπονητή του, Δημήτρη Πρίφτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x