Την αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.
Το τζάμπολ στο ΣΕΦ, το προσεχές Σάββατο (14/5) θα γίνει στις 17:00 και όχι στις 20:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
- Η συνάντηση Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Φ το Σάββατο14/5/22 με ώρα έναρξης στις 17:00 (αντί στις 20.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά απότο ΕΡΤ SPORTS 4 ERT FLIX, αντί για την ΕΡΤ-3 που είχε αρχικά ανακοινωθεί.
- Η αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar - Άρης θα γίνει στο Κ.Γ Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο 14/5/22 με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, αντί για το SPORTS ERT FLIX που είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






