Ελλάδα

Ανακοίνωσε Καρλάφτη για την ομάδα μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά τη νέα σεζόν η Ελληνίδα φόργουορντ Ρένια Καρλάφτη όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι».

Τη δεύτερη του μεταγραφή για το τμήμα μπάσκετ γυναικών ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δική τους την 25χρονη Ελληνίδα γκαρντ, Ρένια Καρλάφτη, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Η ταλαντούχα παίκτρια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για μια πενταετία, ενώ νωρίτερα έπαιξε και με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας, του Ηροδότου αλλά και του Εργοτέλη.

Θυμίζουμε ότι πριν την Καρλάφτη, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει και την απόκτηση της Ελεάννας Χριστινάκη από τον Παναθηναϊκό, ενώ ανανέωσε και το συμβόλαιο του προπονητή, Θάνου Νίκλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρένια Καρλάφτη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (ημ. γέννησης 8/6/1998, 1,80μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η Ρένια Καρλάφτη ξεκίνησε την καριέρα της στον Εργοτέλη, έπειτα αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο (2012-15) και Πρωτέα Βούλας (2015-18), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια (2018-23), έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της Εθνικής Γυναικών, ενώ φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από την ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων.

Η δήλωση της Ρένιας Καρλάφτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι τιμή! Είμαι έτοιμη να δώσω το 100%, για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x