Ελλάδα

Στον Ολυμπιακό η Σάιλα Κούπερ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Σάιλα Κούπερ, ενισχύοντας σημαντικά τη γραμμή των ψηλών με την 26χρονη φόργουορντ.

Σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Με σημερινή του ανακοίνωση, ο ερασιτέχνης έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα Σάιλα Κούπερ για τη νέα σεζόν.

Η 26χρονη φόργουορντ με αρκετές παραστάσεις στην πατρίδα της, βρίσκεται στην Ευρώπη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε Γαλλία, Ιταλία Ισπανία και Τουρκία. Η έλευσή της αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη γραμμή των ψηλών για τις «ερυθρόλευκες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Σάιλα Κούπερ. Η  Αμερικανίδα φόργουορντ (ημ. γέννησης, 8/5/1995, ύψος 1,88μ.) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2013-2014: Georgetown University (NCAA)
2014-2017: Ohio State University (NCAA)
2017: drafted by Connecticut Sun (WNBA)
2017: Chicago Sky (WNBA)
2017-2018: CB Al-Qazeres Extremadura (Iσπανία), το Φεβρουάριο μετακόμισε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Cegledi EKK.
2018-2019: Landerneau Bretagne Basket (Γαλλία). Το Δεκέμβριο του 2018 συνέχισε στην Bnei Yehuda Tel Aviv.
2019: Leones de Riobamba (Εκουαδόρ)
2019-2020: Sicily By Car Palermo (Ιταλία)
2020-2021: Al Zamalek (Αίγυπτος), τον Μάρτιο υπέγραψε στην Istanbul Universitesi SK.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η Σάιλα Κούπερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να έρθω να παίξω σε ένα σύλλογο που βρίσκεται στην ελίτ! Για την καριέρα μου είναι πολύ σημαντική αυτή η σεζόν και σκοπεύω να συνεχίσω την κληρονομία μου και την παράδοση που έχω στο να φέρνω πολλές νίκες. Στους φιλάθλους μας θα ήθελα να πω, ότι θα έχουμε μια απολαυστική σεζόν και… απλά να την περιμένετε!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x